+
ANI DE EXPERIENTA

PREZENTAREA FIRMEI

Mai bine de 15+ ani compania noastra a produs si furnizat beton de ciment pentru clientii sai, facilitand pentru orice tip de investitie, accesul la o gama diversificata de clase de beton.

Avand in prim plan in momentul infiintarii firmei, transportul materialelor si semifabricatelor, acesta se realizeaza in prezent, cu o flota de autoutilitare de ultima generatie, pentru care este asigurata permanent asistenta astfel ca materialele sa ajunga in timpul stabilit la beneficiar.

Toate instalatiile noastre de productie a semifabricatelor si a agregatelor functioneaza la standarde europene, investitiile in tehnologia de obtinere a produselor pe care le furnizam fiind constante.

INFRASTRUCTURI RUTIERE

Din 2013 am infiintat departamentul tehnic pentru infrastructuri rutiere, reusind finalizarea si darea in folosinta a zeci de drumuri publice si private, fiecare din contractele semnate de noi fiind duse la bun sfarsit fara exceptie.

In toate activitatile noastre, intrebuintam utilaje si echipamente moderne, pentru a utiliza resursele de timp eficient, si pentru a mentine prioritar un standard de calitate inalt in derularea lucrarilor.

Colaboram indeaproape cu furnizorii de top din Romania de echipamente grele pentru constructia infrastructurilor rutiere.

DANLIN XXL

Scopul companiei este oferirea de soluţii eficiente în funcţie de necesităţile tuturor clienţilor, prin abordare modernă şi flexibilă, consiliere, rapiditate şi simplitate a deciziilor. Toate acestea o recomandă ca fiind un partener de afaceri valoros şi de încredere şi vă oferă garanţia unei colaborări pe termen lung.